dilluns, 7 d’abril del 2014

Poca Traça 2014

Després de dissabte enterar-nos que canviaven el recorregut inicial de la Poca Traça, q tenia mooooooooooolt bona pinta i que hi havia un troç que li teníem ganes, vam sortir a veure una mica l'itinerari que ens preparaven els del centre excursionista Olot.
Vam sortir amb l'Albert, en Xevi i en Pere direcció al Puigmal mirant la pala de sortida i una mica del tub... fins al pluviòmetre. Vam baixar per unes pales que no havia fet mai i després vam pujar una mica cap al 9Fonts, 2a part del trèbol que ens tenien preparat...

La tarda de preparacions, migdiada, partidet, estirar les cames i a dormir d'hora que diumenge el despertador sonava a les 6.30h.

Doncs.... després d'una nit curta però efectiva, 6'30h i diana!!!
En plan zombi però amb ganes ens vestim i alleguem el moment d'esmorzar per a fer una mica més de gana.... i a les 7'50h sortim amb el cremallera cap a Núria. Allà, aprofitant que anem amples i contant que anirem apurats... ens calcem les botes i al baixar del cremallera i fer un petit volt per les instal·lacions de Núria aconseguim arribar als dorsals... som el 57!!! però sorpresa quan ens diuen que no tenen el nostre xip.




Sort que ens havíem canviat i ens quedaven els petits retocs... resulta que com ens vam apuntar a última hora (a les 21h del dijous i el termini acabava a les 24h..¿¿¿???) no ens tenien controlats! però després de solucionar-ho, anem per feina.




Fora grampons, roba,... i a escalfar 5', salutacions i control de DVA... i 3, 2,1!!! 



Al final el recorregut fa una espècie de trèbol pujant al Puigmal, baixant a Núria i pujant al peu del 9fonts, saltant per la coma d'Eina, i des del pont de l'Escudé pujar al 9creus per l'esquerra i baixar al santuari pel tub. Un canvi que transforma una carrera força tècnica en una de molt ràpida, sense gairebé trams tècnics.

sortim bé i arribem a sota el Puigmal a bon ritme, la baixada molt ràpida ens porta de seguida un altre cop a Núria. Un canvi ràpid amb el recolçament dels nostres fidels suporters.




D'aquí agafem la coma d'Eina i ens treiem els esquís per pujar fins al coll i anar cap al peu del coll de 9Fonts.






Una ràpida baixada i arribem al pont de l'Escudé... passem el tall (que no sabiem...jeje!!!) i encarem la darrera pujada al 9creus, per l'esquerra del tub.



Treiem pells i avall que fa baixada!!!!! En 10' ens plantem a l'arribada, amb una sorpresa final, un viratge a la dreta per passar pel damunt del pont romànic i encarar la línia de meta.




Al final 3'20h, en un recorregut que han sortit 20km i 2100m+, en un dia espectacular amb molt sol i sense vent.!!!!

Classificació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada