dimarts, 18 de març del 2014

16/03/2014 Bassiero 5014

El dissabte sortim direcció a Santa Maria del Collel per a passar a veure la trobada de les trobades del CMS, la TG'14 que aquest any organitza l'AE Arrels. 


El dis és impressionant i el lloc dóna molt de si. Ens hi estem una horeta just quan els uímics donen la benvinguda als agrupaments i conemcen a fer els jocs de coneixença. Després enfilem per l'eix cap a Esterri d'Àneu.


Després de la volta per la Catalunya profunda arribem... Recollim els dorsals i ens trobem amb en Lluís a les xerrades que organitza l'UEC Barcelona en motiu de la cursa.


En acabat, xerrades vàries, comentar la jugada amb en Pere i en Miquel que han anat a traçar i ens plantem al brifing... aquesta és la volta que ens espera...


I aquest és el perfil.... uns 25km i 2550m+.... no està malament el tema!!!


Vist el que ens espera... anem a fer la cervesseta per hidratar, a sopar i a dormir d'hora!!!!

Diumenge el despertador sona d'hora, mooooolt d'hora. Esmorzar i rituals  i cap a la Peülla on ens trobem tots i amb el cel una mica enlleganyat, es dóna el tret de sortida....


Després d'una sortida més tranquila del que esperàvem... amb en Lluís agafem un bon ritmillu que de seguida ens porta al capdemunt de les antenes de la Bonaigua, un gran flanqueig per anar a buscar una pala amb neu molt bona a l'inici però ja transformada a la part baixa.



Vall de Ruda amunt cap al port de Caldes iuna baixadeta que ens ajunta amb la resta de participants.


 El dia és molt clar i calorós, amb una lleugera brisa.... pujada molt franca, atravessant llacs gelats fins arribar al tall horari, ja als peus del pic de Saboredo... i d'aquí una baixada molt xula fins a sota el refugi d'amitges.


i d'aquí ja enfilem cap al Pic de Bassiero, saltant per una canaleta molt estètica!




I d'aquí ja enfilem cap a una pala i baixada fins al fons de la Vall per a remuntar els darrers 150m i arribar a meta amb 4'57h, 24km i 2550m+.


Gran jornada i molt bona prèvia per al Tour du Rutor!!!

Moltes felicitats a l'organització de la cursa per part de l'UEC Barcelona i que per 50 Bassieros més!!!!


Classificació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada