dilluns, 17 de febrer del 2014

Font Blanca 2014

I aquest cap de setmana... cap a Ordino falta gent!!!

Aquest any la Font Blanca coincideix amb els Campionats d'Europa i per això per als amaters ens han preparat una cursa per parelles dissabte.

Sortim molt i molt bé de Barcelona, però les coses no podien acabar sense la clàssica caracvana per entrar al país dels Pirineus... sempre pilles!!!
Al final en Pep en pilla els dorsals i ens explica una mica per Fb el serà la cursa de demà... al final fem el mateix que faran els pros diumenge:


Arribem i ens instal·lem i sopem sense presses... anem millorant respecte altres anys!!! Amb tot en lluís i família han sortit una mica més tard de Barcelona i han pillat un accident i arriben cap a quarts de dotze...

Al fer canvi d'itinerari, també ens canvien l'hora de sortir... a les 9'30h. buahhhh!!! Com els senyors!!! Per tant esmorzem a les 7'30h i sense presses però sense pauses anem cap a Arcalís des d'on es donarà la sortida.


La sortida és molt ràpida i agònica!!!! el video que ha gravat la Montse ho demostra.... sortim per pista i buahhhhh!!! quina tàpia!!! jo vaig fent intentant agafar el ritme. En lluís surt més ràpid!!
Quan arribem al pla... agafem aire el temps just per a treure'ns els esquís i fer un petit tram a peu!
Al cap de 100m ens els tronem a posar i ja fins arribar al Pic de Peyregulles. On fem una petita baixada i posem pells per flanquejar, per la carena de Creussants, fins a la 1a baixada de debò que ens porta a l'Orri.

Aquí la Montse ens fa un reportatge del canvi.



I encarem la 2a pujada, amb una canal a peu i grampons a la carena!!! Ja abans m'he anat per un altre camí i a aquesta carena se'm surt el grampó esquerra primer i després el dret!!! Arjjjj!! Baixo el tram amb cordes com puc i just a la plataforma se'm surt el ganxo dels esquís.... arjjjj. En lluís fa el canvi ràpid i m'enganxo de seguida a la seva cua per a la baixada. la neu està d'aquella manera a la part alta i a la canal que ens porta un altre cop a l'Orri està sense neu i sense relleu!!! No ens podem queixar que aborrits no estem!!!!

2n canvi:




D'aquí pujem just pel costat de la canal que hem baixat amb un altre tram a peu i l'arribada a un coll de 2560m, on treiem pells per baixar i encarar la darrera pujada molt suau que ens du fins al cap de la Coma 2750m. 

D'aquí només ens queda una llarga baixada, després de fer 30m a peu per falta de neu, i baixar per dos canals dretes i molt divertides!!! Amb bona neu!!

Per acabar, una remuntada en pas patinador mfins a arribar a línia de meta!!! Buahh no està malament per acabar!!



Al final, 12km, 1920m+ i 1820m- en 3'32h. Poca broma!!

La resta de fotos aquí

Dinem, dutxa i descnas... a la tarda anem al brifing de la Cursa dels cracks de diumenge per veure si canvia alguna cosa per a fer el seguiment.... acabem el dissabte fent el forofo culer amb la gent del poble, sopem i a dormir....

Diumenge ens llevem com dissabte per anar a fer el seguiment, però neva, neva i neva, Veiem la sortida dels sèniors i anem a veure els canvis però davant la nevada copiosa, la ventada,... decidim baixar, veure la sortida de les noies i els joves, baixar a l'hotel, dutxa i a fer de guiri....amb la idea de sortir de la ratonera sense pillar caravana... però això a Andorra és una quimera!!

Apa, fins la propera que si aguanta el paquet de neu que ha caigut aquest cap de setmana fins al següent... disfrutarem!!! de moment que disfrutin la nevada els qu poden... la resta de gent anirem descomptant hores fins que arribi el cap de setmana!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada